Til forsiden
Udskriv
Anmeldelse af MovieHouse, Slagelse (tidligere Panorama)
 
 

 

 

MovieHouse Slagelse. Foto Moviehouse pressefoto 

 

I 2003 åbnede en længe ventet ny biograf i Slagelse - kaldet Panorama. Slagelse har haft tradition for mange biografer gennem tiden. Ved åbningen af Panorama eksisterede Bio i Slagelse stadigvæk, som den sidste af de "gamle" biografer i Slagelse. Dog levede den efter sigende ikke helt op til publikums krav, til trods for der blandt andet kunne spilles 70mm film så sent som til midt i 1990'erne. Bio lukkede med udgangen af 2003.
 
Den nye Panorama biograf havde 4 sale ved åbningen. Dette blev senere forøget til 5 sale med i alt 880 pladser. I 2022 blev biografen renoveret for et større millionbeløb og samtidig indlemmet i "MovieHouse"-gruppen. Biografen skiftede i den forbindelse navn til "Moviehouse Slagelse".
 

MovieHouse Slagelse set udefra. Foto Mike A Andersen

MovieHouse Slagelse sal 4. Foto Mike A Andersen

 

Biografen har nu 5 sale med i alt 533 pladser - i alle sale er der re-cliners og små borde med lamper som i de øvrige MovieHouse biografer. Der er kommet 4K projektion i den store sal samt et rødt fortæppe, som er et kendetegn ved MovieHouse. Der er dog ikke fortæpper i de øvrige 4 sale. Der blev ved ombygningen endvidere etableret en cafe. Foyeren er også i Slagelse et kapitel for sig, med sofagrupper og små borde spredt omkring i foyerområdet på ægte tæpper. Toiletterne er tillige et besøg værd.
 

 

MovieHouse Slagelse, foyeren. Foto Mike A Andersen

 

 

Teknik og sale
Sal 1: 173 pladser - Digital laser 4K, Dolby surround 7.1, SubReader
Sal 2: 128 pladser - Digital 2K, Dolby surround 7.1, Volfoni 3D, SubReader
Sal 3: 93 pladser - Digital 2K, Dolby surround 7.1, Volfoni 3D, SubReader
Sal 4: 76 pladser - Digital 2K, Dolby surround 7.1, SubReader
Sal 5: 63 pladser - Digital 2K, Dolby surround 7.1, SubReader

 

Afventer anmeldelse.