Til forsiden
Udskriv

Anmeldelse af Reprise Teatret

(Holte Biograf Teater)
 
Reprisen - foto: Reprisen
 
(Søllerød kommune) Tlf. 4542 1026. Reprisen er en af danmarks ældste fungerende biografer med 158 pladser fordelt på 11 rækker, bygget i 1919 af fotograf A. Th. Collin og stadig indrettet i tidens ånd. Biografen har teleslynge i hele salen.
 
Biografen er i sommeren 2002 blevet ombygget/renoveret så teknikken er af nyere dato, med moderne kinomaskiner og DOLBY Digital på lydsiden. Biografen kan vise normalformat, WideScreen 1,66 + 1,85 og CinemaScope.
 
Biografen har fortæppe, og det bruges "efter bogen", dvs. efter reklamer/forfilm køres tæppet for igen til en kort pause for derefter at køre fra, når hovedfilmen starter - sådan skal det gøres!!! Efter ombygningen er det desværre kun ved formatskift.
 
Biografen har fået udskiftet 97 stole og renoveret de gamle læderstole. Benpladsen varierer mellem 120 og 140 cm. Der er bedst plads på 11. række samt de 3 forreste. Den hyggelige atmosfære og klunkestil er heldigvis stadig bevaret.
 
I den 1. anmeldelse af biografen havde vi lovet en ekstra stjerne hvis stolene blev udskiftet. Man må sige der er sket væsentligt mere end det.

Karakter: * * * *