Til forsiden
Udskriv

Anmeldelse af Værløse Bio & Cafe

 
Tlf. 4448 0260 (privat). 2 sale i alt. Sal 1 er den oprindelige biograf, og har samme størrelse, som da den blev bygget. Salen havde tidligere 166 pladser med bløde, behagelige stole og god benplads.
 
I 2020 har biografen fået installeret 32 topmoderne reclinerstole forrest i sal 1. Sal 1 havde før plads til 145 gæster, men efter stolenes ankomst er antallet reduceret til 120.
 
Det er en hyggelig sal i mellemstørrelse. Det er tydeligt at mærke, at biografen drives af entusiaster. Der er fortæppe i salen, hvilket højner standarden. Salen er udstyret med DOLBY DIGITAL dog uden det helt store lydbillede (det kan dog skyldes filmen, Tigerdyrets Familiefest). Biografen blev årets biograf i 1991. Fra oktober 2009 er der installeret Digital 3-D. Lydanlægget blev opgraderet i 2019.

Karakter: sal 1 * * * *
 
Det er planen, at også Værløse Bios sal 2 skal fornyes, men det er ikke sikkert, at det blive på samme måde, for Tine Kirkeballe har andre planer for især de forreste pladser, hvor det kunne tænkes, at der kommer sofastole, men det kommer vi til at se på et senere tidspunkt. Kilde: Danske-biografer.