Til forsiden
Udskriv

Anmeldelse af Odense - Vue (CinemaxX) Rosengård

 

 

Tlf. 6661 2666. 7 sale i alt fra 286 til 79 pladser. Biografen blev åbnet sidst i 1990'erne af 2 danskere som solgte komplekset til CinemaxX da disse meldte sig på banen i Odense. En rigtigt klogt træk. Biografen ligger i tilknytning til Rosengårdscentret lidt uden for Odense bymidte. Biografen havde egen indgang og man behøvede således ikke gå ind i centret for at komme i biografen. Foyeren er lidt for lille og upersonlig. 

 

I 2022 er biografen overtaget af "Vue-koncernen". Komplekset er blevet opgraderet og har nu kun indgang fra centret. Foyeren er udvidet og der er kommet re-cliners i alle salene.

 

Jeg har ikke besøgt biografen efter overtagelsen.

 

 

 

 

Sal 1 er den største sal og havde 286 pladser fordelt på 12 rækker. Er nu reduceret til 145 pladser fordelt på 7 rækker. Der er rigtig god benplads (1,2 meter mellem rækkerne), men sædet kunne godt have været lidt bredere. Flot væg til væg lærred på omkring 11 meter, men ikke noget fortæppe, hvilket ville have pyntet.
 
Lyd: Dolby 7.1 og Meyer Sound. Billede: CS og WS 1,66 og 1,85 Sony Digital 4K projektor, 3D, HFR. Lærred max 11,5 meter.
 
Karakter: Sal 1 * * * * (tidligere anmeldelse)

 

Fra biografens egen hjemmeside:

I Vue Rosengård er alle sæder luksussæder. Reclinersædet er for dig, som ønsker ultimativ komfort og luksus til din biografoplevelse. Det tillader dig at tilpasse din siddeposition, smække benene op, og skabe din egen personlige oase. Et reclinersæde er den perfekte måde at forbedre din filmoplevelse på.

 

Frit udsyn
I alle vore sale er stolerækkerne bygget med en 15 graders hældning, der minder om et amfiteater. Det betyder, at uanset hvilken række du sidder på, vil der i Vue være optimalt udsyn fra alle pladser - både for store som små. I Vue kommer du aldrig til at gå på kompromis med den gode biografoplevelse.

 

Ingen små lærreder i Vue
Alle 8 sale i Vue Odense har væg-til-væg-lærreder og i vores sal 1, kan du nyde filmen på et lærred, der er over 11 meter i bredden. 

Du behøver aldrig gå på kompromis med den gode oplevelse i Vue.