Til forsiden
Udskriv

Anmeldelse af Empire Bio

 

 

fra www.empirebio.dk 

(privat ejet). Tlf. 3536 0036. Biograf på Nørrebro som åbnede primo 2001 med 4 sale og har nu 7 sale med pladsantal fra 227 ned til 25. Et flot og modigt initiativ. Biografen er indrettet i nogle fabriksbygninger eller lignende i en baggård, og kan derfor være lidt svær at finde. Kom helst ikke i bil dertil - det kan absolut ikke anbefales. Indretning af foyer m.v. er rustik og samtidig meget hyggelig, og passer godt sammen med bygningen. 

 

Sal 1: 227 pladser fordelt på 13 rækker, hvor 13. række er med dobbelte sofaer. Der er god benplads og brede sæder samt en flot lyd. Lærredet er dejlig stort - 11 x 4,75 meter i CinemaScope. Til gengæld har salen ikke fortæppe eller sidemasker. Lysarmaturerne blænder og sigtelinjerne er ikke optimale. Man kan risikere at miste underkanten af billedet hvis der sidder en høj person lige foran een. Derudover rammer man lyskeglen fra kinomaskinen, hvis man rejser sig op. Dette er ikke helt optimalt og slet ikke i en nybygget biograf. Billede: WS 1,66 og 1,85 samt CS. Lyd: DOLBY digital.

 

 

 

fra www.empirebio.dk 

Sal 2: 186 pladser fordelt på 9 rækker. Salen er ikke anmeldt. Salen er THX godkendt. Lærredet er ca. 11 x 4 meter i CinemaScope. Lyd: THX, DOLBY digital.
 
Sal 3: 126 pladser fordelt på 9 rækker og samme længde som sal 2, men noget smallere. Salen er ikke anmeldt.
 
Sal 4: 58 pladser på 6 rækker. Lærred max 5  2 meter. Ikke anmeldt.
 
Karakter: Sal 1 * * * *

 

 

Empire Bio - set fra gaden. Foto Kasper Rieck

Empire Bio - indgangspartiet. Foto Kasper Rieck 

 

Empire Bio - foyeren. Foto Kasper Rieck

 

Empire Bio - foyeren. Foto Kasper Rieck