Til forsiden
Udskriv

Anmeldelse af Bio Vanløse

 

 

Bio Vanløse med Imperials "gamle" biografsæder og inden ombygningen i 2002. Billede af Thomas Hauerslev, biografmuseet.dk

 

(privat) Tlf. 3874 3747. Har været én af omegnens største og var oprindeligt udstyret med balkon og et flot stort lærred. Sæderne på gulvet blev i 1998 udskiftet med Imperials "gamle" og gulvet har fået ny belægning. Der er god benplads. Lydanlægget blev i 2001 blevet opgraderet til DOLBY SR og foyerområdet blev "shinet" op med cafe. Biografen blev 01.09.2002 midlertidigt lukket grundet (om)bygning af Vanløse Butikstorv. Biografen genåbnede i marts 2006.

 
Der var ikke meget tilbage af den oprindelige biograf. Ydermurene står endnu og operatørrummet ligger samme sted som før. Balkonen er sløjfet til fordel for en amfitralsk opbygning. Der er 9 rækker i den nye biografsal fordelt på 238 pladser og stole med justerbar ryg samt kopholdere/borde. Der er dobbeltsæder på bageste række samt plads til 4 kørestole. Salen har endvidere teleslynge.
 
Lyd: DOLBY DIGITAL. Billede: CinemaScope samt Widescreen 1,66 og 1,85, lærredet har en max. bredde på 12,6 meter.
 
I kælderen ligger Vanløse Bryggeri - en hyggelig restaurant/café så man kan få en hel aften til at gå i bygningen.
 
Biografen er veldisponeret med god benplads og komfort i øvrigt. Der er dog ikke meget tilbage af den oprindelige biograf! Salen mangler endvidere et fortæppe.
 
Biografen er lukket !
 
Karakter: * * * *