Anmeldelse af Falkoner Biografen

 
 Indgangsparti 2 dage før åbning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Falkoner Biografen - salsoversigt
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Gulvbelægning på gang til salene
 
 
(Nordisk Film) Tlf. 7013 1211. Åbnet 12. marts 2007 med 744 pladser fordelt på 6 sale. Der er tale om 6 moderne og gennemførte sale af varierende størrelse og fordelt på 3 etager. Der er teleslynge i alle salene.
 
Frederiksberg fik med Falkoner Biografen endelig igen en biograf - efter at have været biografløs siden 1982. Det har ikke manglet på store biografer at leve op til, her kan blot nævnes; Kinopalæet, Rialto samt ikke mindst 3 Falke Bio. Falkoner Biografen har for at mindes de nu hedengangne biografer, indlagt deres logoer i gulvbelægningen på vej ind til salene (se billede). 
 
Fra foyeren i gadeplan giver en trappe adgang til en lounge hvor en cafe latte eller lignende kan nydes før eller efter filmen - ganske hyggeligt.
 
Biografen er fysisk placeret på Falkoner Plads, mellem Frederiksberg Metrostation og Falkoner Centret - altså meget centralt på Frederiksberg.
 
Sal 1 har 246 pladser, heraf 2 kørestol, fordelt på 11 rækker med god benplads. 7. samt 11. række er "sofarække" med dobbelte sæder og et lille bord påmonteret.  Biografens logo er endvidere påsyet i stoleryggen. På de øvrige rækker har hvert sæde påmonteret kopholder. På disse rækker har sæderne endvidere justerbar ryg. Jeg ville personligt have foretrukket en bredere stol uden justerbar ryg. Salen har fortæppe i sorte/sølvgrå farver med Nordisk Films logo som motiv. Lærredet er ca. 14 meter bredt i CinemaScope og går fra væg til væg.
 
Billede: WS 1,66 og 1,85 samt CinemaScope. Lyd: DTS-ES, DOLBY digital-EX. En flot og veldisponeret sal.

Karakter sal 1: * * * * *
 
 
Sitemap - oversigt over tilgængelige sider
Udskriv